Friday, January 27, 2012

Зошто Ги Сакам New Order- затоа што докажаа дека има живот после смртта
- зошто фактот дека не знаат да свират го претвораат во своја предност
- затоа што Blue Monday ја пуштам без престан и релативно редовно од 1983
- затоа што сите песни/текстови се напишани за мене
- зато што се 4 кретена
- затоа што никад не се распаѓаат
- затоа што ги ставија парите таму каде што им е устата
- затоа што ја финансираа манчестерската екстази еуфорија
- зошто ќе снимаат нов албум
- "my morning sun is the drug that brings me near, to the childhood i lost replaced by fear"

2 comments:

  1. Gi praktikuvam za dolg pat nikogash ne podfrlija :)

    ReplyDelete
  2. Затоа што Hook го спушта басот до колена

    ReplyDelete