Tuesday, September 25, 2012

Последната Битка

Последната Битка е песна од новиот 5ти по ред албум на ПМГ Колектив наречен Клан Секулар. Ова е дигиталниот дизајн за синглот кој го изработев заедно со госпоѓицата Николина Кујача.