Sunday, February 3, 2013

Аеродромски Сон: Ни стаија крст на Водно, да изглеаме баче као гроб...

Аеродромски Сон: Ни стаија крст на Водно, да изглеаме баче као гроб...: Испраќавме вчера другар во иноземство, уште еден интелект надвор од оваа жабокречина... Еден од оние мигови, кога не знаеш дали да ...

No comments:

Post a Comment