Thursday, October 27, 2016

Путин Господ Македонија

Да е здрав и жив Путин. Потврди она што сите некако знаеме ама не признаваме или немаме храброст да кажеме кој тоа стои позади бомбите и кој ги монтира.
Значи, бомбите дефинитивно се прислушкувани од Америка и се разбира лепени. Нивната веродостојност се половина или четврт од снимките, што е доволно да прави раздор и пустош со лаги, невистини и фабрикувани глупости со намера да нанесат раздор и проблем, во овој случај во Македонија.
Путин знае и не се плаши од никого освен од Господ. Само гледаше, молчеше и ненаметливо анализираше, гледајќи како ќе реагира народот и која страна повеќето ќе ја подржат. Му пукна филм од Американците.
А Црпко " наш ", глупердата кој сака да воведе двојазичност поради 15 милиони евра од ИСИС, не размислува со лејката дека Руски и Кинески се јазици кои треба да се воведат и имаат перспектива, се разбира покрај до сега наметнатиот Англиски јазик. НА КОГО МУ ТРЕБА АЛБАНСКИ ЈАЗИК, ЗА ДА СЕ РАЗБЕРЕМЕ СО ЕДНА ШАКА КРИМИНАЛЦИ И ПРОДАВАЧИ НА ДРОГА ? Се разбира доколку Црпко продава дрога, да не се зачудиме еден ден.
Затоа Македонци, голема подршка на Путин, Русија и Кина. Проклетата Америка си го кажа своето, па дури и тоа дека сите избори на нивни председатели и демоктратија да ти било фарса преку нивните владари во сенка, откриено преку Викиликс. За лажните бомби, Господ во име на правдата и Македонскиот егзодус предизвикан од нивната страна, ќе ги награди со нуклеарни бомби од Путин и братска Русија. ДА ЖИВЕАТ МАКЕДОНИЈА И РУСИЈА И ГОСПОД ВЕЧНО ДА ГИ ЧУВА И БРАНИ ОД БИЛО КАКВО ЗЛО !!!